блог

#ЦЕЯЗАРАЗ

Нам часто говорять, якими ми повинні бути. Розповідають про те, ким ми можемо стати. Та ніхто не говорить як це – бути.

Навколо з'являються різні критерії оцінювання, якими ми себе "прогнозуємо" і під які намагаємося підлаштуватися. Але несподівані та непередбачувані моменти теж можуть впливати на нас. Це нові знайомства, нові поєднання й новий погляд на щось очевидне.

ЛЮДИНА, ЯКА ЗДІЙСНИЛА СВОЮ МРІЮ – САМОДОСТАТНЯ. ЇЙ ХОЧЕТЬСЯ БУТИ СОБОЮ. ВОНА ВІЛЬНА Й ХОЧЕ НАСОЛОДЖУВАТИСЯ ЖИТТЯМ, ПРО ЯКЕ МРІЯЛА. ЦЕ Я ЗАРАЗ.

Як звучало в одній пісні: "Я навіть зараз хочу в зараз". Тому в цьому сезоні ми досліджуємо сьогоднішнього тебе. Як ти став саме таким? Який шлях пройшов і чого досягнув?

У кожного є своя історія, до усвідомлення якої призводять щоденні деталі. Зовнішність – одна з них, але не єдина!

Героями проекту #цеязараз стали люди, які обрали саме свій шлях і вже багато чого досягли. Вони відверто поділитися історіями, відповідаючи на три прості питання: "Ким ти був? Ким ти став? Як?".



Сергій:
..Люблячий тато, коханий чоловік. Завжди буду людиною!
Єгор:
Наразі будую систему цінностей, через яку зможу фільтрувати все, що зі мною трапляється. Розуміти,правильно я вчинив чи ні.
Олег:
Головний із чоловічих зачісок, прибічник здорового способу життя та спортсмен.
Ілай:
Я бізнесмен та дизайнер. Важка праця та успішне фокусування на меті привели до мене сьогоднішнього.
Михайло:
Я навчився брати на себе відповідальність. Сьогодні у мене своя компанія і працюю над блогом, щоб допомогти людям змінити життя на краще.
Микола:
Майбутнє за високими технологіями. Моя місія зараз – імплементувати їх.
Андрій:
Я дворазовий чемпіон світу з бодібілдингу та персональний тренер. Радий, що обрав саме цей шлях та бачу куди рухатись далі
Ми не хочемо нав'язувати чиюсь думку, ми просто хочемо розширити діалог і додати сенсів. У кожного свій #цеязараз